Kristin Birkeland tilbyr

Styrk din personlige gennemslagskraft

Vær med på et 1-dags kursus, hvor du styrker dit mod, din lyst og dine grundlæggende færdigheder i at træde frem og formidle det, du naturligt har på hjertet.

Med udgangspunkt i kroppen, træner og lærer vi i fællesskab. Du får kontakt med dig selv, og taler ud fra den, du er, og der, hvor du står. På den måde vil du styrke din naturlige autoritet fordi din intention, din krop og dit udtryk er i samklang. Og du vil lære hvordan du skaber kontakt og et livfuldt rum.

Vi arbejder sammen i et trygt læringsrum, hvor vi træner konkrete teknikker i at formidle og bygger et grundlag for egen praksis i hverdagen. Du får en række grundlæggende værktøjer som vil hjælpe dig fremover, når du skal formidle. Forløbets endemål er, at du opdager og udfolder kvaliteterne i din kommunikation.

Næste hold: 14. juni kl. 9.00-16.00
Sted: Sager der Samler, N.J. Fjordsgade 2, Aarhus C

Pris: 1900 kr. + moms inklusiv frokost, kaffe/te og snacks.

Max. 9 deltagere per hold.

At tale til en større forsamling er svært for mig. At brænde igennem med det, jeg brænder for, er noget jeg gerne vil blive meget bedre til.

Dette kursus styrker din personlige gennemslagskraft på en virkelig effektiv måde – og så er det sjovt samtidig. Jeg kan på alle måder anbefale Kristin Birkeland og det her kursus.

Charlotte Holleufer

Innovativ iværksætter, Sager der Samler

Tilmeld dig:

2 + 12 =

Kristin Birkeland

Kristin Birkeland er din lærer på dette kursus. Hun er uddannet Kaospilot og har mere end 20 års erfaring som organisationskonsulent, coach og med at træne mennesker i personlig gennemslagskraft.

Jeg tilbyr treningsforløp i å formidle et budskap med mot, lyst og ferdigheter.
Jeg tilbyr hjelp i å styrke kreativitet, samarbeide og handling i organisasjoner.
Jeg tilbyr hjelp i å styrke arbeidsfellesskap og den kreative kultur.
Jeg tilbyr støtte, veiledning og coaching av enkeltpersoner, grupper og teams.
Jeg tilbyr salg av egne malerier.

Undervisning og kreativ ledelse

Kvindemuseet og fremtiden

Fra Januar - Mars 2013 hadde jeg gleden av å jobbe sammen med Paul Natorp med Kvindemuseet i Århus. Med hjelp av alle i organsiasjonen og mennesker utenfor organisasjonen, skapte vi et godt avsett for en strategi for fremtiden, som vil styrke kulturen og hjelpe dem...

læs mere