Healing between worlds - journey of the gift seeds

Står du i en overgang og har brug for at have fat i dig selv?

Har du brug for at mærke hvem du i virkeligheden er for at hjælpe dig selv på vej?  Har du behov for at være mere hjemme i dig selv, i din kraft og leve dine værdier? Dette forløb hjælper dig med at reducere støj og komme ind til kernen af den, du er og finde de gaver, som allerede er indlejret i dig. Dermed kan du aktivere dine styrker, stå ved dig selv og løfte dig selv i den udfordring, du står i.

Healing between worlds, journey of the gift seeds er skabt af to kvinder, WindEagle fra New Mexico og Koyoko fra Japan. De har udviklet en metode til at hele den adskillelse, vi mennesker kan opleve i os selv, mellem hinanden, mellem os og naturen og mellem kulturer og nationer. Jeg tilbyder et coachingforløb som bruger metoden til at finde de “frø” – eller “gift seeds” – du bærer i dig, som er resourcer og værdier du har med dig fra din opvækst, fra din kultur og fra din egen personlighed.

“Jeg har været under Kristins vinger af flere omgange, og hun har været med til at bevare mig selv som mig, i den rolle og den nye kontekst. Det vil være en kæmpe anbefaling fra min side.”
(Camilla Fabricius, nyvalgt medlem af Folketinget)

Ett er nødvendig – her i denne vår vanskelige verden av husville og heimløse: Å ta bolig i seg selv. Gå inn i mørket og pusse sotet av lampen. Slik at mennesker på veiene kan skimte lys i dine bebodde øyne.

Hans Børli, norsk digter

“At komme hjem”
Maleri, akryl på lærred, 2019
Kristin Birkeland er din coach på dette forløb. Hun er uddannet Kaospilot og har mere end 20 års erfaring som organisationskonsulent, coach og underviser. Kristin er medstifter og daglig leder af fællesskabs- og demokratiplatformen Sager der Samler. Hun er desuden uddannet Worldbridger af WindEagle fra NewMexico og Koyoko fra Japan, skaberne af metoden “Healing between worlds”.

Et coachingforløb med syv sessioner - Overblik

Dette coachingforløb har syv sessioner på omkring halvanden time. Vi koncentrerer os om et frø ad gangen. På den måde kan du tage dit liv og din virkelighed med ind i hver session, samt få tid til at integrere indsigterne fra gang til gang. Du definerer – med støtte fra mig – selv dit personlige formål for hele forløbet.

Sessionerne er sammensat således:

  1. Vi finder dit personlige formål for hele forløbet første gang.
  2. Vi finder frøet som fortæller hvad, der er helt unikt ved dig.
  3. Vi finder frøet fra din kulturelle arv.
  4. Vi finder frøet fra din mors linje.
  5. Vi finder frøet fra fars linje.
  6. Vi finder drømmen som du bærer i dig.
  7. Du lærer hvordan, du kan bruge metoden fremover.

Forløbet kan gennemføres individuelt eller som par. Vi kan mødes fysisk i nærheden af Aarhus eller online. Hvis vi mødes fysisk, kan du vælge steder, som nærer dig og vores arbejde. Det kan være steder med særlige minder eller en særlig betydning for dig. Prisen for alle syv sessioner er 6.500 DKK for individuelle forløb og 8.750 DKK for par inklusive moms. Hvis du er interesseret, kan vi tage en indledende snak, som selvfølgelig ikke koster noget.

Se denne lille film om coachingforløbet.

 

“Det har været ubeskriveligt værdifuldt for mig at være igennem processen med Kristin. Hendes dybe empati, vidunderlige nærvær og unikke måde at guide mig på, gjorde det nemt og trygt at gå på opdagelse i mine egne historier og styrker. Jeg oplever en ny følelse af klarhed over de egenskaber, jeg har med mig i min “kerne.”
(Mikkeline Kamille Kierkegaard)