Det er sjovere at gå i gangene her nu. Der er liv, farver og glæde, sier behandler Anne Sophie N. Christensen, om utstillingen som er i Fruens Hus.

"11 sticks of happiness"

“11 sticks of happiness”

En stille, varm stemning fyller lokalene i Fruens Hus. Her er flere behandlere i gang, med å gi massasje, coaching, terapi.. Byggningen er én av de eldste i Århus. Et deilig sted å bidra med malerier. Jeg var ikke i tvil om at “11 sticks of happiness” skulle være velkomstbildet i Fruens Hus. Maleriet er inspirert av en gammel visdomshistorie fortalt av WindEagle og RaibowHawk. Den handler om hvordan man kan holde sitt “indre gledesbål brennende”, ved å ta ansvar for gleden ved å lære, gjennom livets faser. Et print er hengt opp ved siden av maleriet med tekst inspirert av historien og de 11 gledes pinner.

Det er i alt 8 malerier i utstillingen. Det er lavt under loftet i Fruens Hus, så det er flere av mine mindre malerier som har fått lov til å bli med denne gangen. Og alle har budskaper om glede.

Allermest sætter jeg pris på gangen som er lige udenfor mit behandlingsrum. Det er rigtigt sjovt at gå ud af mit behandlingsrum og møde “Awakening” lige udenfor min dør, “Musical Vagina” møder jeg på vei mod køkkenet – og når jeg går hjem ser jeg altid på “Fest i Kirsebærtreet” – for det er en god påmindelse om, at der er fest derude, forteller Anne Sophie.

"Awakening"

“Awakening”

"Muscial Vagina"

“Muscial Vagina”

"Fest i Kirsebærtreet"

“Fest i Kirsebærtreet”

Og her er flere av mine malerier i Fruens Hus:

"Hjertefuglen har landet"

“Hjertefuglen har landet”

"To stand open loving unconditionally"

“To stand open loving unconditionally”

"Våren er kommet"

“Våren er kommet”

Fruens Hus i Aarhus

Fruens Hus i Aarhus

Utstilligen er ut august, kan hende lengre. Vil du se mer om mine malerier og lese historiene som er til, se her.