Levende Lederskap er en individuell og kollektiv læringsreise, med andre ord et coaching- og kursforløp over 6 uker for max 10 deltakere. Kurset dreier sig om å lære å gi det som det er behov for i samspill med deg selv og verden.

Læringsreisen er aktuell og relevant for deg som står i en utfordring – arbeidsmessigt eller personligt – kanskje en ny stilling eller en ny oppgave. Du ønsker å ta i bruk dine personlige ressurser, styrke din kreativitet og bli trygg i dine handlinger. Vi tar utgangspunkt i din utfordring og din virkelighet fra første coachingsamtale, som foregår via skype eller telefon. Vi møtes på Amundrud gård i Norge. Denne helgen beveger vi oss i et natur- og kulturlandskap som inviterer til fordypelse og læring. Etter denne helgen er det coaching og oppfølging via skype/telefon. Det blir oppgaver som du selv er med å definere og deling på nett med de andre deltakerne i de seks ukene.

Gjennom reisen får du mulighet til å skape deg en praksis i hverdagen: Små handlinger som vekker din energi og åpner din bevissthet om hvem du er, hva som er vigtig for deg og hva oppgaven din er.

Læringsreisene bygger på erfaringer som teamleder og coach på KaosPiloterne i Danmark, systemisk procesledelse, Appreciative Inquiry, erfaringsbasert læring,Teori-U av Otto Scharmer, prinsipper for Indre fred fra Ehama Institute og estetiske læringsproseser.

Dersom du ønsker å være med på Levende Lederskap i 2012 ta kontakt!
Vi starter to kurs ett i april og ett i mai, med en oppfølger til høsten. Vi gleder oss til å høre fra deg!

“Reisen vi foretok sammen har innledet en helt ny og spennende fase av livet for meg. Mitt læringsspørsmål var å tørre å stole på meg selv og stå i meg selv, både privat og i jobbsammenheng. Kurset Levende Lederskap ga meg ny energi, kraft og mot til å komme meg videre. Jeg har valgt å følge det som er viktigst for meg og det har allerede ført til spennende utvikling og forandring i livet mitt.” Hanne Roman, Prosessveileder

“Levende Lederskap har vært en utrolig læringsreise for meg, både underveis i kurset og i etterkant. Kurset kombinerer ulike innfallsvinkler til selvledelse på en helt unik måte, og ved å bruke både hode (refleksjon) og kropp (praktiske verktøy) blir erfaringene sittende i kroppen. Kristin skaper et trygt og kreativt læringsrom hvor alle deltakerne får plass til å være seg selv og dele opplevelser underveis. Takk for turen!” – Ingeborg Amundrud, Prosjektleder, BI LearningLab

“ Fuglen med det brennende hjerte” er ikke er i tvil, den overvinner sin egen frykt, følger sitt hjerte og flyr dit det er nødvendig å fly.
Akryl på lerret 80×100 cm. Malt februar 2011. Pris: 7000,- dkr. Solgt