Kristin Birkeland

Jeg skaber trygge læringsrum, hvor mennesker finder deres styrke og visdom til at handle

 

Jeg har i mere end tyve år arbejdet proffesionelt med at skabe trygge læringsrum for individer, grupper og fællesskaber i forskellige typer af organisationer og virksomheder, primært i Skandinavien. Den røde tråd har altid været at frigjøre kreativitet ved at skabe en sund kultur for kreativitet og læring og understøtte en kollektiv bevidsthed om fælles situation. Resultatet er nye muligheder, handlekraft og mod. Jeg bruger også min faglighed på at understøtte fællesskab og demokratisk deltagelse i min egen by, Aarhus.

Du har brug for dig – og det har vi også.

 

Sager der Samler

 

Jeg er medstifter av Sager der Samler. Det har eksistert siden 2011 og er i dag et hus for hverdagsaktivister. Vi har et helt særlig mangfoldig, oppbakkende, fellesskap. Vi har fokus på deltagelse og demokrati. Vi har røtter i sivilsamfunnet. Vi ønsker å inspirere på samfunnsnivå gjennom konkrete eksempler. I dag leder Paul Natorp, Morten Daus Petersen og jeg stedet sammen.

 

Min lærere

 

Jeg har hatt mange gode lærere. Og min tilgang er det kropslige, kærlige og legende. Jeg har blant annet vært i mesterlære hos Erik Petersen. Jeg ble kjent med Erik  for 20 år siden. Da var han min lærer på KaosPiloterne i personlig gjennomslagskraft. Erik har erfaring fra teater og har jobbet med temaet i mange år. Norsk Institutt for Kunst og Uttrykks terapi har også vært en kilde til min utvikling. Og via WindEagle og RainbowHawk fra Ehama Insitute har jeg udannet meg som Discipline of Peace guide og sist, gennem WindEagel og Koyoko, har jeg også utdannet meg som “World Bridger”. Se mer om det under “Healing between wolds”

 

Kunstner

 

I 2007 sprang jeg ut som kunstner, jeg har hatt flere utstillinger. Maleriet er for meg en kilde til kommunikation og fordybelse for meg selv. Og det er en stor glede for meg når andre finner gleden i mine malerier og de historier de representerer.

 

Selvstændig næringsdrivende

 

Siden 2007 har jeg vært selvstendig næringsdrivende.  Mine kunder har blandt andet vært: KaosPiloterne, Hydro Global Alumina and Smelter Growth (Norge), Polycom Denmark, Aarhus Kommune, Mellemfolkeligt Samvirke (Danmark), TEKO (Danmark), Westerdals School of Communications (Norge), Akademiet for Utæmmet Kreativitet (Danmark), Kvindemuseet i Aarhus, Ungt Entreprenørskap i Akershus,Young Enterprise Denmark, Grundfos (Danmark) og Designing Dublin (Irland) og SafeRoad.

 

Teamleder og underviser

 

I 2002- 2007  jobbet jeg som teamleder og coach på KaosPiloterne i Aarhus. Jeg har undervist frem til dags dato på utdannelsen som gjestelærer. I dag tilbyder jeg også kususet “Poweful Presence” gennem KaosPiloterne.  I 1999- 2002 jobbet jeg som Ideastronaut, med kreativitet og innovasjon for virksomheder i Norge,  i Stig og Stein Idelaboratiorium i Oslo.

 

Kaospilot

 

I 1999 ble jeg utdannet KaosPilot. Og hadde gleden av å tilbringe 2 år i Aarhus og 1 år i San Fransisco.

 

Kurser

 

Jeg har tatt mange kurser innenfor estetiske og kunstneriske læringsprosesser, coaching, prosessledelse, spiritualitet og bevissthet.  Jeg har min daglige kroppslige og spirituelle praksis.  Jeg anser meg selv som livgivende, ekte og dedikert  i de oppgaver jeg tar på meg. Jeg bor i Aarhus og er norsk. Dersom du har spørsmål, ta kontakt.